Bu sezon ligde çıktığı maçlardan 31 galibiyet alarak play-off'a lider olarak giren TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene ve başarılı oyuncu Tuğberk Gedikli basın toplantısında eşleşmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Orhun Ene zorlu bir lig periyodu geride kaldığını belirterek, ''Saha avantajının dışında kazanılmış bir şey yok. Geçtiğimiz yıllardan da edindiğimiz tecrübelerle lig liderlerinin ne kadar zorladığını hepimiz biliyoruz. O yüzden önümüzde kazanılmayı bekleyen maçlar var. Çıkıp kalan işimizi de tamamlayacağız'' dedi.
 
Her geçen sene ligin değerinin katılan antrenörlerle ve oyuncularla beraber arttığına da değinen tecrübeli antrenör, ''Çok kaliteli bir sezon geride kaldı. Play-off'lar da aynı kalitede olacaktır. Favori biz olarak gözüksek de sahada basketbol oynanmadan bunun hiçbir anlamı yok. Her takıma sakatlıksız bir play-off serisi diliyorum'' diye konuştu.
 
Tuğberk Gedikli de çok kaliteli takımlarla zorlu bir ligi geride bıraktıklarını söylerken, ''Hak ettiğimiz gibi lider olarak play-off'a girdik. Burada bulunan takımlar geride kalan 10 takıma da kaybetti. O yüzden herkesin herkesi yenebildiği Casinomaxi bir lig. Play-off'ta ciddiyeti elden bırakmadan, hedefimiz olan Süper Lig'e emin adımlarla ilerlemeliyiz'' ifadelerini kullandı.
 
TBL PLAY-OFF ÇEYREK FİNAL SERİSİ MAÇ PROGRAMI
 
12 Mayıs Perşembe 19.00 I Tofaş Spor Salonu I TOFAŞ-Afyon Belediyespor
 
14 Mayıs Cumartesi 17.00 I Tofaş Spor Salonu I TOFAŞ-Afyon Belediyespor
17 Mayıs Salı 19.00 I Afyon Atatürk Spor Salonu I Afyon Belediyespor-TOFAŞ
 
19 Mayıs Perşembe 19.00 I Afyon Atatürk Spor Salonu I Afyon Belediyespor-TOFAŞ  (Gerekirse)
 
22 Mayıs Pazar 16.00 I Tofaş Spor Salonu I TOFAŞ-Afyon Belediyespor (Gerekirse)
 
Editör: Haber Merkezi