Özellikle ilk yarıda rakibi 14 sayıda tutmalarından dolayı oldukça memnun olduğunu İnterbahis dile getiren Şemsettin Baş şu açıklamayı yaptı. Seyircimizin bugün yarattığı atmosfer inanılmazdı, basketbol şubemizin organizasyonu süper ligi hak eden bir organizasyon. Üst tarafları kesinlikle hak ediyoruz. Bugün keşke oyuncu olsaydım da sahada bende oynasaydım. Taraftarlarımız inanılmazlardı ve tüylerim diken diken oldu. 

Bunca yıldır basketbolun içerisinde olan birisiyim, coşkularıyla birlikte en iyi taraftarın bizde olduğunu söyleyebilirim. Yarın öbür gün basketbolu daha iyi öğrendikten sonra çok daha iyi olacaklarına inanıyorum. Biz özellikle müdafaa tarafına iyi baktık. Hücumda yüzdeli olamadık ama 80 sayı civarında attık. İlk devre 14 sayı yedik. Herhalde bu bir rekor.

Çok iyi savunma yaptık. Bursaspor basketbol takımı olarak kötü günümüzde olabiliriz ama ilk günden beri en kötü günümüzde bile bu takım mücadele etmiyor dedirtmeyeceğiz demiştik. Oyuncularım istediğimiz seviyeye çıktılar. Herkes birbirine yardım etti. İnanılmaz derecede beni tatmin etti.

Ofansta ilk yarıda 45 sayı atmalıydık. Fark açılınca diğer oyuncularımızı oyuna aldık. Final Four’da sakatlık yaşamamak adına herkesi oynattık. Giren çıkan herkes en iyi şekilde oynadı, 8 - 9 aydır çalışıyoruz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. İnşallah Cuma günü de maçı kazanıp, final foura kalmak istiyoruz.
Editör: Haber Merkezi