Bursaspor'un tecrübeli antrenörü Şemsettin Baş, sporcularını özellikle savunma ve ribauntlardaki oyunundan dolayı tebrik etti.

Baş maçın ardından şu açıklamalarda bulundu "Geçen hafta Afyon karşısında alınan galibiyetin ardından bugün burada alınan galibiyet çok değerli. Maçın yaklaşık 35-36 dakikalık bölümünde istediklerimizi sahaya yansıttık. Sadece üçüncü çeyreğin başında biraz bocaladık.

İstanbulspor Beylikdüzü çok tehlikeli bir takım. Evinde ciddi rakipleri mağlup etmiş bir takım. Boyalı alandan bu maça kadar ortalama 40 sayı üretiyorlardı. Bugün 18 sayıda kaldılar. Bu çok ciddi bir fark. Çocuklar bugün özellikle ribaunt ve savunma anlamında iyi oynadılar. Çok zorlu bir takıma karşı çok değerli bir galibiyet aldık" dedi.

Finalspor maçı da zordu

Önümüzdeki Salı günü saat:18:00’da Bursa Atatürk Spor Salonu’nda oynayacağımız Finalspor maçına da değinen Şemsettin Baş, “ Her maçın ayrı bir hikayesi var. Bu ligde her takım her takımı yenebiliyor. Salı günü çok zorlu bir Finalspor maçı oynayacağız. İstanbulspor galibiyetinin değerini arttırabilmek adına Finalspor maçını da kazanmamız gerekiyor. Şimdi en iyi şekilde Finalspor maçına hazırlanacağız. Taraftarlarımızı Salı akşamı Atatürk Spor  Salonu’na bekliyoruz” dedi.    

Editör: Haber Merkezi