Ev sahibi ekip karşılaşmaya iyi başlayan taraf oldu. Kerem Özkan ve Charles ile sayılar ile öne geçti. Bursaspor Durmazlar ise Karlo, Dejan, Yunus ve Şahin ile sayılar üretti. İlk çeyreğin bitimine 2.42 kala taraftarlar arasında yaşanan gerginlik nedeniyle maça bir süre ara verildi. Periyodun geri kalan bölümü karşılıklı basketler ile geçildi ve ilk periyodu ev sahibi ekip 25-20 önde tamamladı.  

Müsabakanın ikinci periyodu oldukça sert müdafaalarla geçti. Her iki takımda oyun sertliği arttırdı. Periyodunun bitimine 6.42 kala Doğukan Şanlı burnuna aldığı darbe sonucunda oyuna devam edemedi ve kırık şüphesiyle hastaneye götürüldü.

Potanın Timsahları bu periyotta Dejan Borovnjak, Şahin Ekmen ve Yunus Çankaya ile sayılar buldu. Ev sahibi ekip ise Yiğitcan Turna ve Hakan Yapar ile sayılar buldu. Ev sahibi ekip soyunma odasına 7 sayı farkla 40-33 önde girdi.

Bursaspor Durmazlar’da ilk yarıda Şahin Ekmen ve Yunus Çankaya 9’ar sayı ürettiler.  

Mücadelenin ikinci yarısı da oldukça zorlu geçti. Sakarya ekibi Tufan Önen ve Kerem Özkan ile sayılar üretirken Bursaspor Durmazlar Dejan Borovnjak, Karlo Vragoviç ve Şahin Ekmen ile sayılar buldu. Karşılaşmanın son periyoduna Sakarya Büyükşehir Belediyespor 11 sayı farkla 64-53 önde girdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor son periyotta üç sayılık bölgesinden Hakan Yapar ve Yiğitcan Turna ile bulduğu sayılar ile farkı açtı maçın bitimine 2.54 kala 79-65 üstünlüğü yakaladı. Kalan dakikalarda Sakarya Büyükşehir Belediyespor Hakan Yapar ve Calvin Dorsey ile sayılar buldu ve müsabakayı 85-65 kazandı.

Bursaspor Durmazlar'da Şahin Ekmen 16 sayı ile takımımızda en skorer isim olurken, maçın en skorer ismi 21 sayı atan Sakarya Büyükşehir Belediyesporlu Yiğitcan Turna oldu. 

Editör: Haber Merkezi