Bursaspor’da Onuralp Bitim 257 sayı – 5 asist – 5 ribaund ile oynarken Anthony Clemmons 15, Derek Needham 14 sayıyla oynadı. Zach Auguste 8, Enes Taşkıran 6 ve Yiğitcan Saybir de 4 sayıyla maçı tamamladı.

Büyükçekmece Basketbol’da Jordon Crawford 26 sayı – 3 asist ile öne çıkarken Can Maxim Mutaf 11, Martynas Sajus ve Demetre Rivers 10, Tayfun Erülkü 12 sayıyla maçı tamamladı.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf konuk ekip Büyükçekmece Basketbol olurken skorda da 4-9 üstünlüğü ele geçirdi. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan ilk çeyreği BursasporDave Dudzinski’nin sayılarıyla 23-22 önde tamamladı.

İkinci çeyreğe Büyükçekmece Basketbol, Jordon Crawford önderliğinde skorda üstünlüğü ele geçirirken Bursaspor’da başantrenör Dusan Alimpijevic çift teknik faul sonucunda karşılaşmadan ihraç edildi. Bu bölümde konuk ekip farkı çift hanelere çıkarırken soyunma odasına da 37-52 önde girdi.

Üçüncü çeyrekte Bursaspor farkı kapatmaya çalışsa da ilk 4 dakika sonunda konuk ekip farkı korudu ve ilk 4 dakikayı da 45-58’lik skorla önde geçti. Konuk ekip farkı açmaya devam etti ve skoru 52-72’ye getirdi. Büyükçekmece Basketbol son 10 dakikaya da 59-78 önde giren taraf oldu.

Büyükçekmece Basketbol son çeyrekte de skor üstünlüğünü korudu ve Bursaspor‘u 91-103’lük skorla devirmeyi başardı.

Editör: Haber Merkezi