Türkiye Basketbol Federasyonu Bursa İl Temsilciliği’nin A-B-C gruplarında 2004 doğumlu sporcuların yer aldığı Bursa yerel liginde, İnegöl Belediye Spor Kulübü 2005 doğumlu oyuncular B grubunda mücadele ediyor. Belediyespor altyapısında bulunan 3. Kademe Antrenörü Batuhan Yeşilova ve 2. Kademe Antrenörü Burak Aşık tarafından çalıştırılan basketbol U18 takımı, grup maçlarında muhteşem bir performans göstererek 11 müsabakada 11 galibiyet alıp namağlup şekilde grup liderliğini sürdürüyor.

“BAŞARINIZ DAİM OLSUN”

Potada yazılan bu tarihi başarı hem teknik heyetin hem sporcuların büyük özverisi ile oluşurken, namağlup liderliğini sürdüren takımı Belediye Başkanı Alper Taban da beraberindeki heyetle birlikte antrenmanda ziyaret etti. Belediye Spor Salonunda yapılan antrenmanda sporcu ve teknik heyetle buluşan Başkan Alper Taban, “Lig mücadelesinde gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. 11 maçta 11 galibiyet elde ettiniz. Bu çok güzel bir başarı. Hem teknik ekibimize hem oyuncularımıza bizlere yaşattıkları bu gurur için teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Bu akşam da özellikle antrenmana gelip sizlerle buluşmak istedik. Başarılarınız daim olsun inşallah” dedi.

ALTYAPI GÜÇLENDİRİLİYOR

Ziyaret sırasında basketbol takımına tatlı ikramları da yapılırken, İnegöl Belediye Spor Kulübü basketbol branşında erkeklerde 182 lisanslı sporcu bulunduğu ve 2022 yılı Ocak ayı itibariyle ilçedeki tüm okullarda taramaların başladığı ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi