7DAYS EuroCup’ın A grubundaki üçüncü karşılaşmasında Frutti Extra Bursaspor, deplasmanda Ukrayna ekibi Prometey Slobozhanske ile karşı karşıya geldi.

İkinci çeyrekten itibaren Prometey’in agresif savunmasına karşı çok zorlanan Bursaspor, sahadan 90-84 mağlup ayrılarak bu sezonki ilk yenilgisini aldı.

Bursaspor’da yeni transfer Sindarius Thornwell ile sakatlıkları süren Zach Auguste ve Enes Taşkıran, maç kadrosunda yer almadılar.

Temsilcimizde son dönemlerin formda ismi Ahmet Düverioğlu, 3. çeyrekte maçtaki 2. sportmenlik dışı faulünü alarak oyundan diskalifiye edildi.

Bu sonuçla Frutti Extra Bursaspor, gruptaki üçüncü maçında ilk yenilgisini aldı. Ayrıca bu sezon tüm kulvarlarda ilk kez mağlup olan Yeşil-beyazlı ekip, gelecek hafta sahasında ratiopharm Ulm ile kozlarını paylaşacak.

Gruptaki üçüncü maçında ikinci kez sahadan galibiyetle ayrılan Prometey Slobozhanske ise gelecek hafta zorlu Joventut Badalona deplasmanına konuk olacak.

Prometey’de Issuf Sanon 17 sayı, 3 ribaund, 3 asist; DJ Kennedy 13 sayı, 5 ribaund, 2 asist; Gian Clawell 26 sayı, 3 ribaund, 2 asistle oynadı.

Frutti Extra Bursaspor’da ise Ahmet Düverioğlu 13 sayı, 8 ribaund, 3 blok; Derek Needham 16 sayı, 4 ribaund, 5 asist; Onuralp Bitim 14 sayı, 4 ribaund, 5 asist; Yiğitcan Saybir 12 sayı, 9 ribaundla mücadele etti.

Çeyrek Skorları:

1.çeyrek: 23-21

2.çeyrek: 42-39

3.çeyrek: 68-62

4.çeyrek: 90-84

Editör: Haber Merkezi