ING Basketbol Süper Ligi'nde mücadele veren Frutti Extra Bursaspor’, NBA patentli 2,01’lik Amerikalı forvet Anthony Lejohn Brown ile anlaştığını resmen açıkladı.

Yeşil-beyazlı kulüp, yeni transferle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Kulübümüz, ABD'li Anthony Brown ile anlaşma sağladı. LA Lakers tarafından 2. tur 4. sıradan draft edilen Brown, geçen sezon Fransa’nın Boulogne-Levallois takımı ile Euro Cup’ta 13,7 sayı, 4,7 ribaund ve 2,3 asistlik ortalama yakaladı ve Euro Cup’ı en iyi 2. beşine seçildi.”

4 NBA TAKIMINDA OYNADI

NBA’de; LA Lakers, Philadelphia, Orlando Magic ve Minnesota takımlarında oynayan 29 yaşındaki Anthony Brown, 2015’te Lakers tarafından draft edildi. NBA’de 3 sezonda toplam 41 maç oynayan 2,01 boyundaki tecrübeli forvet, efsane basketbolcu Kobe Bryant ile birlikte 34 maçta Lakers forması giydi.

TİMSAH’I  6.YABANCISI OLDU

Avrupa’da Partizan (Sırbistan), Limoges (Fransa), Fuenlabrada (İspanya) ve Metropolitan (Fransa) takımlarında oynayan ABD’li şutör, gönderilen Sırp forvet Dragan Milosavljevic’in yerine 6.yabancı olarak transfer edilecek.
Amerikalı forvetin, önümüzdeki hafta Bursa’ya gelmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi