Bursaspor Durmazlar ısınmaya, rahmetli şampiyon başkan İbrahim Yazıcı’nın vefat yıldönümü nedeniyle "Şampiyon Başkan İbrahim Yazıcı Kalbimizdesin”  yazan T-Shirtler ile çıktılar.

İlk periyotta defansta oldukça agresif olan Bursaspor Durmazlar, özellikle Erdem İlter’in çaldığı toplarla hızlı hücumlardan sayılar buldu. Karlo, Dejan ve Cem Coşkun ile oldukça yüzdeli oynayan Timsahlar ilk periyodu 13 sayı farkla önde tamamladı.

Fark açıldı
Karşılaşmanın ikinci periyodunun hemen başında Afyon Belediyesporlu taraftarların salona gelmesiyle ortam gerildi ve maça yaklaşık 20 dakika ara verildi. Bu dakikadan sonra Bursaspor Durmazlar oyuna kaldığı yerden devam etti. Karlo, Dejan, Yunus ve Burak ile sayılar bulan takımımız bir ara farkı 26 sayıya çıkarsa da ilk yarıyı 21 sayı farkla 55-44 önde tamamlamasını bildi.

İlk yarıda skor dağılımımız ise şu şekilde oldu. Dejan Borovnjak 15, Karlo Vragoviç 14, Erdem İlter 6, Cem Coşkun 6, Burak Erol 5, Şahin Ekmen 5, Yunus Çankaya 2, Salih Uğraşan 2

Mücadelenin üçüncü periyoduna Şahin Ekmen’in 3 sayılık basketiyle başladık.  Ardından Karlo Vragoviç ve Erdem İlter’in 3 sayılık basketleri, Mert Celep’in smacıyla fark çeyreğin bitimine 6.50 kala 34 sayıya çıktı. 68-34

Bu dakikadan sonra İbrahim Yıldırım ve Miha Zupan ile sayılar bulan Afyon Belediyespor farkı biraz indirse de Bursaspor Durmazlar son periyoda 25 sayı farkla 77-52 önde girdi. Son periyotta rotasyona giden Şemsettin Baş skoru elinde tuttu ve Bursaspor Durmazlar serinin son maçını 91-67 kazanarak adının dörtlü finallere yazdırdı.

Karşılaşmada Karlo Vragoviç 24 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.

TARAFTARLAR  İLE SEVİNÇ YUMAĞI OLDULAR
Maçın sonunda sporcular ve teknik heyet galibiyetin coşkusunu taraftarlarla ile birlikte kutladı. Maçın galibiyet üçlüsünü Afyon’daki son maçta başı yarılan masör Şeref Köse yaptı. Bursaspor Durmazlar son olarak Timsah Yürüyüşü yaparak salonu terk etti.

Editör: Haber Merkezi