Bursa'nın en renkli basketbol organizasyonu olan Bursa Tek Pota Basketbol Ligi'nin güz döneminde Avlu Bademli'yi yenerek şampiyonluğa ulaşan Megrelspor, sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu kez Bursa Kanserle Savaş Derneği ile birlikte, "Sağlığa Smaç" sloganı ile tedavisi devam eden ya da kontrol sürecinde olan çocukların ve ailelerinin katıldığı basketbol organizasyonu ile aileleriyle moral depoladı.

Lösemi ile mücadele eden cesur yürekler, sağlık için smaç attı...

ŞEHRİN DİNAMİKLERİ HAREKETE GEÇMELİ

Megrelspor ve Bursa Kanserle Savaş Derneği yönetim kurulu üyelerinin, hazır bulunduğu bu özel günde konuşan Megrelspor Başkanı Mete Megrel, takım olarak amaçlarının Bursa basketboluna olduğu kadar şehrin dinamiklerini de harekete geçirmek olduğunu vurguladı. Rahmetli dedesinin kuruluşunda önemli pay sahibi olduğu Bursa Kanserle Savaş Derneği ile önemli bir organizasyona imza attıklarını kaydeden Megrel, " Birlikte bu güzel günde çocuklarımıza basketbolu sevdirmek ve gerek çocuklarımız gerekse de ailelerine moral vermek, onlara küçük de olsa desteğimizi hissettirmek çok özel bir duygu. Dünyayı güzel yürekli insanlar kurtaracak, buna inanıyorum" diye konuştu.

UMUTLAR BİTMİYOR

Bursa Kanserle Savaş Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ecemiş ise Megrelspor'a destekleri için teşekkür ederken, " Bizler arkamızda bu desteklerle güçleniyoruz. Bu zorlu mücadele yolunda sizleri tanıdıkça umudun bitmediğine bir kere daha inandık, çocuklarımızın mutluluğu bizleri yüreklendiriyor" dedi.

MANGAL SÜRPRİZİ

Megrelspor'un alt yapı Basketbol oyuncuları ile antrenman yapan minik yüreklere, her biri eski Basketbolcu olan Megrelspor'un yönetim kurulu üyeleri, koç olarak destek verdi. Basketbol salonu tam bir şenlik içinde idi. Antrenmanın sonunda, cesur çocuklar ve aileleri mangal keyfi yaşadı.

Editör: Haber Merkezi