Euroleague One Team organizasyonunda TOFAŞ Basketbol Takımı'nın tanıtım yüzü olan Berkan Durmaz, projenin 8 haftalık döneminin geride kaldığını ve otistik çocuklarının çok önemli aşamalar kaydettiğini dile getirdi. Çocuklarının ilişkilerinin pozitif yönde değiştiğini vurgulayan Durmaz, "Sertifikaların da dağıtılmasının ardından daha farklı ve yeni projeleri bekleyeceğiz" diye konuştu.

EN İYİ OLMANIN YOLU

Milli Takım'ın çok önemli bir başarı yakaladığını söyleyen genç oyuncu, " Zor ve sıkıntılı dönemde Dünya Kupası'na katılmak büyük bir başarıdır. Şimdi Çin'e hazırlanıyoruz. Herkes kafayı oraya hazırlıyor. Zor bir grup ama bu turnuvada dünyanın en iyi basketbol ülkeleri mücadele ediyor. Siz de en iyi olmak istiyorsanız, iyileri yenmek zorundasınız" açıklamasında bulundu.

BERKAN'IN HEDEFİ YÜKSEKLERDE

Tahincioğlu Süper Lig'de şu ana kadar iyi sonuçlar elde ettiklerini açıklayan Durmaz, "Artık son düzlüğe giriyoruz. Birlikte kalıp, üçüncü bitirerek ev sahibi avantajını yakalamak istiyoruz. Kişisel hedef olarak da takımımda daha çok süre alıp, daha faydalı oynamak istiyorum. Benim için en önemli kısım bu. İlerleyen dönemlerde de bir NBA, Euroleague veya Avrupa takımında olmak istiyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi