Artan sporcu sayısı ve yenilikleriyle kendini geliştirmeye devam eden Osmangazi Belediyespor, Hentbol branşında iddiasını koruyor. Kıyasıya mücadelelere sahne olacak Kadınlar İkinci Lig müsabakalarına var gücüyle hazırlanan Osmangazi’nin sultanları, Başantrenör Güner Alkan eşliğinde haftanın 5 günü kondisyon, kuvvet ve dayanıklılık üzerine çalışmalar gerçekleştiriyor.

25 Aralık Cumartesi günü Dikkaldırım Spor Salonu’nda oynanacak ilk karşılaşma öncesi motivasyonlarını sağlam tutan genç yıldızlar galibiyeti hedefliyor.

Galibiyet İle Başlamak İstiyoruz

Antrenmanların oldukça verimli geçtiğini söyleyen Güner Alkan, “Hentbol Akademi’de yetişen sporcularımızla büyük bir başarıya imza atarak, İkinci Lig’e yükseldik. Bu başarı, hem kulübümüz hem de bizleri oldukça mutlu etti. Çok şükür, emeklerimizin karşılığını aldık. İkinci Lig’de oynanacak ilk maçımız için çok heyecanlıyız. İnşallah, rakibimiz olan İzmir’e karşı güzel bir galibiyet yakalayacağız. Sporcularıma yürekten inanıyorum. Ayrıca desteklerinden dolayı Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi