Kadir Ayar, sezon öncesi gerçekleştirilen sağlık kontrolleri sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın iskeletini bozmadan yerli ve yabancı birkaç oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, "Sezon öncesi takımı güçlendirdik. Lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. İlk hedefimiz, iyi bir planlama ile uzun yılların adından söz ettirecek geleceğin hentbol takımını oluşturmak. Herkesin desteğini bekliyoruz." dedi.
Geçen sezon da Osmangazi Belediyespor forması giyen Sırp oyuncu Stefanovic Marija ise geçtiğimiz yıl ilk kez mücadele ettikleri Süper Lig'de hedeflerine ulaştıklarını kaydederek, bu sezon daha iyi ve tecrübeli bir ekiple mücadele edeceklerini bildirdi. İyi bir çalışma ortamına sahip olduklarını anlatan Marija, takımın başarısı için çalışacaklarını ifade etti. 

Yeni transferlerden Sırp oyuncu Vlaskalic Sanja, Türkiye'de ilk kez oynayacağını aktararak, "Daha önce Sırbistan'da birlikte forma giydiğimiz takım arkadaşım Stefanovic'ten bilgi alarak buraya geldim. Güzel bir ortam var. İyi bir sezon olmasını umut ediyorum. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım." şeklinde görüş belirtti.

Hırvat oyuncu Laskovic Dora ise "Buraya başarı için geldim. Tüm enerjimi bunun için harcayacağım. Güzel bir ortam var. Taraftarımızın desteğiyle iyi işler olacağına inanıyorum." açıklamasında bulundu.

Öte yandan Osmangazi Belediyespor oyuncuları, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde sağlık kontrolüne tabi tutuldu. Hentbolcular, Romatem Sağlık Merkezi'nde Uzman spor Fizyoterapisti Ali Deniz Baykara nezaretinde sağlık kontrolünden geçti. 

Editör: Haber Merkezi