Bursaspor’un Antalyaspor’dan Güray Vural ve Pendikspor’dan Halil Akbunar ile ilgilendiğine dair çıkan haberler yalanlandı. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, her iki oyuncu da menajerler tarafından önerildi ancak yaş ve maliyet gerekçesiyle transfer listesine alınmadı.

Güray Vural yaşı nedeniyle reddedildi

11 Haziran’da 37 yaşına girecek olan Güray Vural’ın transferi, yaş kriteri sebebiyle Bursaspor tarafından kabul edilmedi. Deneyimli sol kanat oyuncusu daha önce de Bursaspor’un Süper Lig’de yer aldığı dönemde gündeme gelmiş ancak transfer maliyet nedeniyle gerçekleşmemişti.

Halil Akbunar’ın maliyeti 30 milyon TL

31 yaşındaki kanat oyuncusu Halil Akbunar için ise Bursaspor yönetimi, yalnızca oyuncunun yıllık maliyetinin yaklaşık 30 milyon TL civarında olması nedeniyle herhangi bir girişimde bulunmadı.

Geride kalan sezonda Eyüpspor forması giyen Halil Akbunar, 29 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Güray Vural bugüne kadar oynadığı 520 resmi maçta 37 gol kaydederken, Halil Akbunar'ın ise 457 maçta 67 golü bulunuyor.

Kaynak: Bursa Hakimiyet