Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Bursa Şubesi, Türk futbol ve futbolcularına hizmet etmeye devam ediyor. Yaz Futbol Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen organizasyonlara U13 ve U9’un ardından U10 da eklendi. Birbirinden iddialı 1’i İstanbul’dan olmak üzere 8 takım kıyasıya yarıştı.

İSTANBUL’DAN MİSAFİR

Organizasyonda İstanbul Olimpik’in yanı sıra, Bursaspor, Arabayatağı, Hüdavendigar Dikkaldırım, Bursa Kentspor, Çamlıcaspor, Gürsu Belediye 1956 ile Orhangazi Gençlerbirliği takımları mücadele etti. Hüdavendigar Spor Tesisleri’nde oynanan müsabakalar sonunda yarı finale yükselen takımlar İstanbul Olimpik, Bursa Kentspor, Bursaspor ve Arabayatağı oldu.

NEFESLER TUTULDU

Keyifli geçen yarı final müsabakaları sonunda Bursa Kentspor’u yenen Bursaspor ile İstanbul Olimpik’i mağlup eden Arabayatağıspor oldu. Nefeslerin tutulduğu final maçında Bursaspor’u 3-1’lik üstünlük sağlayan Arabayatağıspor U10 Takımı bu heyecan dolu TSYD Bursa Şubesi U10 Yıldız Kupası’nda şampiyonluğa erişti.

YOĞUN PROTOKOL

Kupa törenine TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, TSYD Turnuva Organizasyon Sorumlusu ve Teknik Direktör Mehmet Şengeldi, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Sevinç, Bursasporx.com İcra Kurulu Başkanı Kaan Vardar, Kurtuluş Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kurtuluş ve Bursaspor önceki dönem yönetim kurulu üyelerinden Burhan Şentürk’ün yanı sıra futbolseverler katıldı. 

BİRİNCİLİK SEMBOL

Arabayatağıspor’a şampiyonluk kupasını takdim eden TSYD Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, birinciliğin bir sembol olduğunu açıklarken, “ Hepiniz birer şampiyonsunuz. Türk ve Bursa futbolunun geleceği sizlerin ellerinde yükselecek. Çalışmalarınıza daima devam etmelisiniz. Hepinize yürekten başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi