Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı, katıldığı turnuvalarda elde ettiği başarılarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz yıl okullarda gerçekleştirilen taramalar sonucu takıma katılan sporcuların Dumanbet da yer aldığı Osmangazi Belediyesi Küçük Kızlar Atletizm Takımı, Edirne’den sonra Kocaeli’nde gerçekleştirilen ve 15 takımın mücadele ettiği TAF Turkcell müsabakalarında takım halinde 3. oldu ve Konya’da gerçekleştirilecek olan finallere katılmaya hak kazandı.

6 sporcudan oluşan Osmangazi Belediyesi Küçükler Atletizm Takımı sporcularından Merve Aslantaş yüksek atlamada 1 metre 40 santimetrelik derecesiyle turnuvayı 1. olarak tamamlayarak, bu alandaki iddiasını da ortaya koymuş oldu.

Elde edilen başarılardan dolayı sporcu ve hocalarını tebrik eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Edirne’den sonra Kocaeli’nden de başarıyla dönen çocuklarımız, kendilerine destek verildiğinde neleri başarabileceklerini bize göstermiş oldu.

Belediye olarak sporun her dalına ciddi katkı sağlıyoruz. Son olarak temelini attığımız Kapalı Atletizm Salonu, Bursa’da bir ilk. İnşallah bu çocuklarımız, bu modern tesisin de devreye girmesi ile çok daha önemli başarılara imza atacaklar. Konya’da yapılacak finallerde de başarılı olacaklarına inanıyor, kendilerini tebrik ediyorum, dedi.
Editör: Haber Merkezi