Basketbolda Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli organizasyonlarından biri olarak gösterilen ULEB Avrupa Kupası'nın finalinde, Türkiye'yi temsil eden Frutti Extra Bursaspor ile İtalyan ekibi Virtus Segafredo Bologna karşılaşacak.

Türk basketbolu için tarihi bir gün daha yarın yaşanacak. Bu sezon yeni bir formatta oynanan turnuvada önemli bir başarı elde eden Frutti Extra Bursaspor, favori olmamasına rağmen, grup aşamasından sonra play-off'larda en önemli şampiyonluk adaylarından Partizan NIS ve Cedevita Olimpija'yı deplasmanda yendi. İspanya'da da MoraBanc Andorra'yı rahat geçen Bursaspor'un finaldeki rakibi ise yıldızlar topluluğu Bologna olacak.

Frutti Extra Bursaspor ile iki yıldır kupanın kıyısından dönen Virtus Segafredo Bologna arasındaki karşılaşma yarın, Bologna'daki Virtus Segafredo Arena'da oynanacak ve TSİ 21.30'da başlayacak.

Oktay Yılmaz'dan davet

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz sosyal meda hesaplarından yaptığı paylaşımda "Yarın saat 21:30'da belediyemizin önünde, Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nda buluşalım. Hep birlikte, dev ekranda, Bursaspor'umuzun final maçını izleyerek destek olacağız." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi