06 -09 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 2. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’na Mudanya’yı temsilen katılan başarılı sporcu Özay Gürkan, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Mudanya Belediyesi olarak başarılı sporculara her zaman desteklerinin süreceğini dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Özay da Mudanya’mızı en güzel şekilde temsil ederek, bizleri gururlandırmıştır. Bizler Mudanya’nın adını başarıyla temsil edecek her sporcumuza destek vermeye hazırız” ifadelerini kullandı. Özay’ın başarılarının artarak devam edeceğine inandığını da belirten Türkyılmaz, desteklerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

BAŞKANIMIZ SAYESİNDE BAŞARILARIM ARTACAK
2. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası’nda 68 kiloda Kick Light ve Light Contact branşlarında ikincilik elde eden Özay Gürkan, verdiği desteklerden dolayı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Mudanya Belediyesi’ne teşekkür etti. “Turnuvada sakatlığıma rağmen ilçemizi ve belediyemizi en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum” diyen Gürkan,  “Başkanımız maddi ve manevi her türlü desteği vererek turnuvaya katılmamı sağladı. Eğer başkanımız destek vermeseydi bu turnuvaya katılamazdım. Başkanımız sayesinde bu tür turnuvalarda başarılarım daha da artacaktır. Tekrar emek ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi