Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından artırılarak sürdürülen sportif faaliyetler, gençlik çalışmaları ve projeler Gürsu’da düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. İl Müdürü Süleyman Şahin başkanlığında İlçe ve Şube Müdürlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda il merkezi ve ilçelerde sürdürülen çalışmalar detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halim Tuğluoğlu’nun Gürsu’da yürütülen çalışmalarla ilgili sunum Betpas yaptığı toplantıda faaliyetlerin aralıksız bir şekilde sürdürülmesi gerektiğini vurgulayan İl Müdürü Süleyman Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleriyle işbirliğinin devam etmesi ve bu kapsamda daha fazla çocuk ile gencin spora kazandırılması için beden eğitimi öğretmenleriyle yapılan toplantıların sürdürülmesinin önemine vurgu yaptı.

İl Müdürlüğü öncülüğünde sürdürülen tesis yatırımları, projeler ve organizasyonlarla ilgili fikir alışverişinin de yapıldığı toplantıda ayrıca; anaokulundaki çocuklara yönelik başlatılacak sportif etkinlikler de değerlendirildi. İlçe Müdürlerinin yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi verdiği toplantıya katılan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da, spor ve gençlik çalışmalarını önemsediklerini ifade ederek İl Müdürlüğüyle işbirliği içerisinde çalışma yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Editör: Haber Merkezi