Ataevler Spor Kulübü Yüzme Takımı’nın 30 sporcusu, Kulüp Başkanı Cem Fırat ve  aileleriyle birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu da yer aldı.

Ataevler Spor Kulübü’ne verdiği destekten dolayı teşekkür eden Ataevler Spor Kulübü Başkanı Cem Fırat, Nilüfer’de farklı bir anlayışla çocukları sporla buluşturduklarını kaydetti. Sporcuların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, Nilüfer’in spor kenti olması için mahallelerdeki spor kulüplerinin önemine dikkat çekti.

Başkan Mustafa Bozbey, “Amacımız çocuklarımızın çeşitli branşlarda spor yapmalarını, spor kültürüyle yetişmelerini ve  gelişmelerini sağlamak. Her çocuğumuzun sporun yanı sıra güzel sanatlar alanında bir dalla da uğraşmasını arzu ederim. Sitelerde ailelerin de desteğiyle çocukların belirli yaş gruplarında takımlar kurarak sürekli her hafta birbirleriyle buluşturmak ve sosyal ortamı geliştirmek önemli” dedi.

Futbolun popüler kültür haline geldiğini kaydeden Bozbey, “Futbol artık herkesin oynadığı bir branş. Ama bir şekilde aileleri de biz kulübün olduğu ortama çekersek o zaman kulübü spor kültürünün olduğu bir alana çevirmiş oluruz. Amacımız mahallelilik kültürünü, spor kültürüyle desteklemek” dedi.

Ziyaretin sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ataevler Spor Kulübü Yüzme Takımı’nı kutlayarak, başarılar diledi.
Editör: Haber Merkezi