Geçen sezon forvet ve kanat mevkisinde ciddi sıkıntı yaşayan Bursaspor bu bölgeler için ince eleyip sık dokuyor. Teknik Direktör Paul Le Guen'le önceki gün yapılan toplantıda geçen sezon Fransa'nın Lorient takımında forma giyen Waris Majeed'in ismi ön plana çıkmıştı. 26 yaşındaki kanat oyuncusunun menajeri Bursa'ya davet edilmiş ve taraflar bir araya gelmişti. 

Temas kurulacak
Özlüce Tesisleri'nde yapılan görüşmede hem forvet hem de iki kanatta oynayabilen Waris Majeed'in menajeri aracılığıyla yeşil beyazlılardan yıllık 1 milyon 200 bin Euro talep ettiği öğrenildi. Başkan Ali Ay rakamı çok bulurken, 900 bin Euro önerildiği belirtildi. Şuan tatilde bulunan deneyimli krampon düşünmek için süre isterken, 'evet' denmesi durumunda Fransa'nın Lorient kulübüyle temasa geçilecek.

Bekleyin biraz
Kulübüyle 2020 yılına kadar anlaşması bulunan Waris'in piyasa değerinin yüksek olması nedeniyle satış opsiyonlu kiralık olarak gelmesi gündemde. Teknik Direktör Paul Le Guen de gelişmelerden haberdar edilirken, “İstediğim bir oyuncu fakat parası biraz fazla. Bekleyin biraz” dediği öğrenildi. Bu arada 2015'te Spartak Moskova'dan Trabzonspor'a 6 milyon Euro'ya transfer olan Waris'in bonservisinin yüzde 85'inin Lorient kulübüne, yüzde 15'inin de Trabzonspor'a ait olduğu ortaya çıktı.

Editör: Haber Merkezi