Yarın Timsah Arena'da saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ile Yusuf Bozdoğan yapacak.

Bursaspor ile Osmanlıspor, Süper Lig'de bugüne kadar 8 kez karşılaştı. Bursaspor bu maçlarda sadece bir galibiyet alırken, 5 maç beraberlikle sonuçlandı, 2 maçı ise Osmanlıspor kazandı. Bursaspor, Osmanlıspor'u Süper Lig'de sahasında yenme başarısı gösteremedi. Evinde oynadığı son iki lig maçını kazanan Bursaspor, Mart-Mayıs 2015'ten bu yana evinde arka arkaya üç maçı kazanamadı. 

Hamzaoğlu 4-2 önde
Hamza Hamzaoğlu ile Mustafa Reşit Akçay, bugüne kadar değişik takımlarla birbirlerine 9 kez rakip oldular. Bu maçlarda Hamzaoğlu 4 galibiyet, 3 beraberlik 2 yenilgi aldı. Hamza Hamzaoğlu, sahasında oynadığı maçlarda da Akçay karşısında 3 galibiyet 1 beraberlik, bir de yenilgi aldı.

6 eksik var
Yarın oynanacak Osmanlıspor maçı öncesinde Bursaspor'da 6 eksik futbolcu bulunuyor. Yeşil beyazlılarda Erdem Özgenç kart cezalısı. Emre Taşdemir, Merter, Jorquera, Joshua John ve Bilal'in sakatlıkları bulunuyor. 
Editör: Haber Merkezi