Özlüce Tesislerinde gerçekleştirilen sponsorluk imza törenine Başkan Ali Ay, Uludağ İçecek Genel Müdürü Mete Öz, Uludağ İçecek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin katıldı.

Başkan Ali Ay, Bursaspor için güzel bir gün yaşadıklarını belirterek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi "Ülke olarak zor günleri yavaş yavaş geride bırakırken, bugün Bursaspor’umuz için güzel günlerden birisini yaşıyoruz.  Bursaspor’umuza uzun yıllardan bu yana destekleri bulunan, kentimizin önemli markalarından olan ULUDAĞ İÇECEK ile forma sırt sponsorluğumuzun duyurusu için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Özellikle bu sene Uludağ ile sponsorluk anlaşmasının yapılmasını çok istiyordum. Çünkü biliyorsunuz Bursa firması. Bugün imzalayacağımız sponsorluk anlaşması iki yıllık bir süreci kapsamaktadır. Bu anlaşma çerçevesinde kulübümüz birinci yıl 850 Bin + KDV TL gelir elde edecektir. İkinci yıl ise sezon sonunda yapılacak olan değerlendirmenin ardından fiyatlandırma yapılacaktır. Ayrıca bunun şu önemi var. Bizim için çok uğurlu bir firma. Çünkü şampiyon olduğumuz sezon da sırtımızda Uludağ markası vardı. Bu anlaşmayla birlikte forma sponsorluğumuz da sadece şort reklamımızı eksik kaldı. Gelecek hafta inşallah onu da bitireceğiz. Belki de Bursaspor tarihinde bir ilk gerçekleştirmiş olacağız . Bursaspor iyi olursa Bursa’da iyi olur. Kızıl ve Erbak ailesine teşekkür ediyorum

Kulübümüze bu katkıyı sağlayan başta ERBAK ve KIZIL ailesi olmak üzere Uludağ İçecek Genel Müdürü Mete Öz’e, Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin’e ve Uludağ İçecek ailesine Bursaspor camiası adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Sponsorluk anlaşmamız Bursaspor’umuza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.  

Mete Öz "Bursaspor'un her zaman arkasındayız"
Uludağ İçecek olarak sponsorluklar dışında da kulübe verilen destekle geçmişte ortak mutluluklar yaşandığını belirten Uludağ İçecek Genel Müdürü Mete Öz, “Bursaspor futbol takımı formalarının arkasında yer almamızın bizim için farklı bir anlamı daha var. Bursaspor Kulübü’nün her zaman arkasında olduğumuzun, gelecekte de bu desteğimizi devam ettireceğimizin taahhüdünü siz değerli kamuoyunun önünde veriyoruz. Geçen sene kaybettiğimiz rahmetli Ayhan Kızıl, Levent Kızıl ve Ömer Kızıl’dan sonra 2005-2007 yıllarında bu kulüpte yönetici olarak görev yaptım. Hem marka, hem ailemiz Bursasporlu. Her zaman Bursaspor’a destek olduk. 2009-2010 yılındaki Süper Lig şampiyonluğunda, 1986 yılındaki Türkiye Kupası şampiyonluğunda da Uludağ forma sponsorluğundaydı. Yönetici olmadığımız zamanlarda Bursaspor’a destek olduk. Biz Bursaspor’un her zaman arkasındayız. Kulüpler fikstürdeki yerleri ile büyük veya küçük olmazlar. Biz ikinci ligde mücadele ederken de çok büyük takımdık. Bursa gibi büyük bir sanayi ve ticaret şehrinin takımı her zaman büyük takımdır. Türkiye’nin en büyük şehir takımıyız. Bursaspor bizim için en büyüktür. Her zaman da öyle olacaktır. Forma arkası bizim için alışkanlık oldu. İlanlarımızda bile Bursaspor’un arkasındayız diyoruz. Bundan sonra ihtiyaç olduğu her an biz desteğe hazırız. Sponsorluk anlaşmanın bu yıl için toplam paket halinde 1 milyon TL olacak. İkinci yıl içinse TÜFE oranındaki artış ve hatta Bursaspor’un ligi ilk 3 içinde bitirmesi halinde ise çok daha fazla katkımız olacak. Anlaşma Uludağ İçecek’e ve Bursaspor’umuza hayırlı olsun” dedi.   

 Uludağ İçecek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin ise “ Uludağ İçecek Türkiye’nin en büyük yerli sermayeli ulusal içecek markası. Bursaspor gibi büyük bir camia ile birlikte yer almak gurur verici. Bu sene Bursaspor’un büyük başarılara imza atacağına inancımız tam. Sponsorluk anlaşmamız hayırlı, uğurlu olsun”  

Sponsorluk anlaşmasının imzalanmasının ardından toplu olarak fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi