İnegölspor Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, yaptığı açıklamada şunları söyledi "2016-2017 sezonunun Allahın izni ile sonuna geldik. Sezon başında yönetim görevini aldığımız ilk günden itibaren İnegölsporumuz için şehrin tüm dinamiklerini harekete geçirmeyle ilgili çalışmalar yaptık, birçok ziyaret gerçekleştirdik. Her noktaya temas etmeye çalıştık. Sezon başında ve fırsat bulduğumuz her an şunu söyledik; başarı birliktelik varsa şehrin yöneticilerinin, işadamlarının ve şehirde yaşayan,soluyan İnegöllülerin birlikte hareket etmesiyle yakalanır. İnegöl’e sahip çıkmasıyla başarı gelir.Bu birlikteliği sağlamaya çalıştık.Ziyaretlerimiz kısmen karşılık buldu.Maalesef büyük bir çoğunluk ise sessiz duyarsız kaldı.

Halbuki İnegölspor farklı görüşlerden,düşüncelerden, tüm insanları aynı çatı altında toplayan bir oluşumdur.Şehrimizin en değerli markası iddia ediyorum. İnegöl'ün tanıtımını yapabilecek ismini tüm ülkeye duyurabilecek en önemli oluşum. Fakat hak ettiği değeri şehrinde bulamayan bir oluşum İnegölspor İnegöl’ün değeridir. Hepimiz sahip çıkmalıyız. Her birimiz İnegölspor'a ne veriyor, nelere feda ediyoruz. Bunu gözden geçirmeliyiz. Bizler 17 kişilik yönetim olarak bu camianın bir parçasıyız. Bu şehirde yaşayan sizlerin içinde birer parçayız. Amacımız hep bir olmak bütün olmaktı ve sezon boyu bunun için çalışmalar yaptık. Fakat futbol sonuç odaklı bir oyun. Güzel kaliteli transferler  yapma gayretinde olduk.Takımımıza transfer ettiğimiz tüm oyuncular ligimizde tanınan başarılarıyla isimleri  ön plana çıkan futbolculardır. Başarılı olmak için bu oyuncuları kadromuza dahil etik lakin ne yaparsanız yapın bazen başarı istenen skorlar sonuçlar alınamıyor. Arzu ettiğimiz sonuçları alamadık ve sonuç olarak kötü bir sezon geçirdik. İyisiyle kötüsüyle tatlısıyla acısıyla sezonun sonuna geldik. Nasibimiz bu kadarmış.

Az Öncede dediğimiz gibi İnegöspor İnegöl’ün sahip çıkılması gereken en değerli markasıdır. Elbette hep olumsuzluk yok sadece İnegölspor'a duyarsız kalındığını belirtmek istedim. Bu bir bayrak taşıma biz layıkıyla taşımaya çalıştık.Bugün bizdik Yarın içimizden başka arkadaşlarımız olacak.Yönetimler değişir,kalıcı olan İnegöl sporumuzdur. Yönetim olarak bugün kongre kararını almış bulunuyoruz. İnegölspor'umuza hayırlı olmasını diliyoruz. Kimseye kırgınlığımız ,dargınlığımız yoktur.Netice itibari ile konu  şehrimiz İnegöl ve değeri İnegölspordur. Ayrıca yönetimde görevde olduğumuz süre içerisinde İnegöl spor ile ilgili her konuda bize destek veren onursal başkanımız Alinur Aktaş beyefendiye , İnegöl spor ile ilgili ziyaretlerimizde İnegöl sporumuza reklam,bağış,sponsorluk yapan tüm işadamlarımıza ve kendini İnegöllü hisseden maddi manevi İnegölsporun yanında olan herkese, sezon boyu takımımızı yalnız bırakmayan ve sürekli destekleyen değerli taraftarımıza İnegölspor adına Teşekkür ediyorum. Kongrede aday değilim.Yeni yönetime şimdiden başarılar dilerim."

Editör: Haber Merkezi