Yeşil Beyazlı kulüp başkanı Ali Ay, düzenlediği basın toplantısında transfer sezonunun gözde ismi Serdar Aziz hakkında açıklama yaptı. Serdar Aziz'in transfer olması durumunda bir stoper daha alınacağını vurgulayan Ali Ay, basın mensuplarının, "Serdar nereye gidecek?" sorusuna, "Serdar Aziz'i eve götüreceğim." şeklinde esprili yanıt verdi.

Başkan Ay, Serdar Aziz'in transfer olup olmayacağının kesinleşmediğine işaret ederek, "Serdar Aziz'in gidip gitmeyeceği belli değil. Değerini bulduktan sonra gider, değerini bulmadıktan sonra Serdar Aziz bizim futbolcumuz. Burada Bursaspor'un menfaati önemli. Serdar'a değerinin biraz altında teklif geldi. Yurt içi ve yurt dışından teklif var ama takas formülü düşünmüyoruz." şeklinde görüşlerini aktardı.

Transfer teklifi alan oyuncular olduğunu ve var ama onlar için biraz zaman erken." diyen Ay, "Düşünmediğimiz topçular da inşallah giderler. Biz 7-8 oyuncu alacağız. Kimi oynatacağını karar verecek olan hoca.

Burada önemli olan rekabeti sağlayabilmek. Maliyeti az olan karakterli topçuları almak Cratosslot istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi