Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursaspor'un tribün liderleriyle bir araya geldi. Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen toplantıda  Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Gün ve Spor Şube Müdürü Orhan Koç da hazır bulundu. Toplantıda güvenlik güçlerinin yeni sezonda alacakları önlemler taraftarlara aktarılırken, karşılaşmaların sorunsuz geçmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.

Emniyet Müdürü Yıldız, Bursaspor Kulübü kadar yeşil beyazlı taraftarların da kendileri için çok önemli olduğunu kaydederek, şunları söyledi; "Bizlere olan desteğinizden ötürü müteşekkirim. Şehitlerimizin anmalarında yanımızda olduğunuzun mesajını veriyorsunuz. Spor da bizler için vazgeçilmez, sosyal bir alan. Gençliğimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onları hem zeki hem çevik hem de ahlaklı ifadesinde olabilmeleri adına spor aktivitelerinde bulundurmak önemli. Sporu hep beraber yaşayalım ve izleyelim ama sporda şiddetin de hep beraber önüne geçelim."

Güzel maç oldu
Selami Yıldız, Göztepe-Eskişehir ve Beşiktaş-Konyaspor maçlarında çok ciddi ve kötü görüntülere şahit olduklarını anlatarak, 'Bursaspor-Beşiktaş maçı sonrasında sizlere teşekkür ettim. Gerçekten güzel bir karşılaşma oldu. Bu sezonla ilgili Bakanlar Kurulu ve İçişleri Bakanlığımızda toplantılarımız oldu. Önemli tedbirler alınıyor. Daha iyi bir Bursaspor ve daha fair play ortamında maçlar izlemek istiyoruz. Sizlerin bizlere desteklerinin devam etmesini istiyoruz' dedi.

Editör: Haber Merkezi