Sporcope haberine göre, Trabzonspor ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Özer Hurmacı, bordo mavili ekipten ayrılmak istemiyor. Karadeniz temsilcisinin alacaklarına karşılık yollarını ayırmak istediği Jestbahis Özer Hurmacı, bu fikre sıcak bakmadı ve takımda kalmak istediğini belirterek Bursaspor’dan gelen teklifi reddetti.

Trabzonspor’daki alacaklarından vazgeçmeyen 29 yaşındaki deneyimli oyuncu, Bursaspor’un 700 bin dolarlık teklifine hayır cevabını verdi. 2015-16 sezonunda bordo mavili forma altında 30 resmi maça çıkan Özer Hurmacı, 1 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan oyuncular arasında bulunan Özer Hurmacı’nın, alacakları konusunda Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuracağı iddia edilmişti. Yakın çevresi aracılığıyla kulübe haber yolladığı öne sürülen Özer Hurmacı’nın, “Bugüne kadar alacaklar konusunda sorun çıkarmadım.

Ancak görünen o ki alacakları için TFF’ye başvuranlar parasını alıyor. Ben de bunu yapmak zorunda kaldım” ifadelerini kullandığı öne sürülmüştü.
Editör: Haber Merkezi