Orhangazispor Gökmen Yıldıran Tesisleri'nde gerçekleştirilen kongrede konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Orhangazispor ve Orhangazi'nin her kulübüne ve tüm spor branşlarına desteklerin sürdüreceklerini söyledi.

Çağlayan'n yanı sıra Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, İlçe Spor Müdürü Engin Kaya, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun, spor kulüpleri başkanları ve delegelerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede divan başkanlığına Ahmet Yılmaz seçildi. Genel kurulda kulübün gelir giderleri ve denetim kurulu raporları okundu. Geçen dönem bütçesi 3 milyon 53 bin lira olarak ibra edilirken, yeni dönemin tahmini bütçesi ise 3 milyon 692 bin lira olarak oy birliği ile kabul edildi. 

Genel kurulda Matbet konuşan Çağlayan, salondaki kalabalığa dikkati çekerek, şunları kaydetti:"Bu kalabalık Orhangazispor'un ne kadar sahiplenildiğinin işaretidir. Bizler yerel yönetim olarak ilçemizde sporun gelişmesi, spor yapma olanaklarının artması için çalışma yürütüyoruz. Gerek Büyükşehir Belediyemizin desteği, gerek imkanlarımızla yaptığımız, sürdürdüğümüz birçok çalışma var. Orhangazispor'un geçmişten bu yana destekçisi olduk. Bu desteğimiz bugün de bundan sonra da devam edecek. Orhangazispor için durumu idare etmekten daha ileri gitmek gerekir. Geçen sezon son haftaya taşınan umutlar, son hafta da gelecek sezona taşındı. Artık o sezon bu sezon diyelim. Hep birlikte Orhangazisporumuza destek çıkalım. Artık takımımızı layık olduğu yere, hep birlikte 2. Lige taşıyalım."

Kaymakam Yılmaz ise Orhangazi’nin bir potansiyelinin olduğunu kaydetti. Orhangazispor’un son maçlarında tribünlerdeki heyecanı hep birlikte gördüklerini belirten Yılmaz, "Orhangazi’deki potansiyeli marka değeri haline getirmek için daha fazla neler yapılabileceğinin üzerine gidilmesi gerekir. Orhangazi’de sporun her alanında başarılı çalışmalar yürütülüyor. Bizler de desteğimizi vererek, sporda başarıyı artırmalıyız." dedi. 

Orhangazispor'da yönetim kurulu seçimi ise tek liste ile yapıldı. Oy birliği ile kabul edilen Cem Kapitan başkanlığındaki yönetim kurulu listesi belirlendi.
Editör: Haber Merkezi