Bordo beyazlı ekip İnegölspor Pazar günü sahalarında ağırlayacağı Kocaeli Birlikspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürdü. İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Murat Yoldaş, şunları söyledi.

"Bizim için çok güzel bir galibiyet oldu. Maçı çok istediğimizi zaten oyunun ilk başlarından itibaren belli ettik. Rakibin zaaflarından da faydalanmayı bildi oyuncularımız ama özellikle 3-0 olduktan sonra oyunun biraz daha böyle savunma anlayışına yönelik olarak geçmiş olabileceği düşüncesi var. İnsanlar bunu düşünebilir ama maçın atmosferi genelde gollerden sonra tabiî ki rakip takımın can havliyle saldırması bize bir takım önlemler almaya itti. Oyuncularında savunma anlayışını, top bize geçtiğinde de hücum anlayışını pozisyonlar bularak çok iyi yerine getirdiler. Mücadele açısından baktığımız zaman çok daha iyi yerlere geldiğimizi düşünüyorum. Kolay bir maç değil. Yüksek tempolu bir maç oldu. Çok mücadeleci bir maç oldu. Ben her zaman söylüyorum. Bizim hakikatten zamana ihtiyacımız var ama gün geçtikte hem oyun olarak oturuyoruz hem de anlayış olarak oturmaya başladı bazı şeyler. Bu toparlanma sürecini ve alışma devresini geçerken toplayabildiğimiz puanları toplamaktı zaten amacımız. Ama insanlar şunu da unutmasınlar, bunu sezon başında da söyledim. İnegölspor büyük bir camia ama hep hedefleri olan bir camiadır. Biz yavaş yavaş ilerliyoruz. Yavaş yavaş işler rayına giriyor. Güçleniyoruz, kuvvetleniyoruz. Çok büyük eksiklerimiz var. Gene eksiklerimiz var. Eksiklerimiz belki hiç bitmeyecek ama takımımızı kazanmaya alışkanlık haline getirmeye bakıyoruz.

İnşallah bu yolda ilerlemek istiyoruz. Bugünden itibaren dünü de unutmak zorundayız. Bizim için esas önemli iş Pazar günü. Çok önemli bir maç oynayacağız. Her kazandığın maç sonrası tekrar kazanmaya odaklanmak tekrar çalışıp o maça hazırlanmak durumundayız. Gerçekten iyi takımız. Oyuncularımız yürekli oyuncular. Çok koşuyorlar, mücadele ediyorlar. Asla teslim olmayan asla ufak bir zafiyet bile göstermeyen, birbirine sarılan, birbiriyle kenetlenen güzel bir grup oluşturduğumuza inanıyorum ben. İnegölspor'u da en iyi şekilde temsil ediyorlar ama dediğim gibi Kocaeli maçının önemi çok büyük. Dışarıda kazandığınız zaman içeride de kazanmanız gerekiyor. Rakibin Kocaeli veya başka bir takım olması hiç önemli değil. Genç bir takım olması hiç önemli değil. Esas tehlike burada başlar zaten. Onun için bizim asıl düşüncemiz bu maçı da kayıpsız geçmek. Onun için çok ciddiye alarak hazırlanıyoruz." 

Editör: Haber Merkezi