Ankaragücü Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin sürmekte olan toplantılarından kendilerini rahatlatacak kararın çıkmasını umut ettiklerini söyledi.

Ankaragücü'nü şampiyon yaptıklarını ve artık ödüllendirilmeyi beklediklerini dile getiren Yiğiner," Ankaragücü'nü nereden alıp, nereye getirdiğimizi herkes biliyor. Artık bu çabalarımızın ödillendirilmesini bekliyoruz. Özellikle Büyükşehir Belediye Meclisi'nin sürmekte olan toplantılarından bizi rahatlatacak bir destek kararı bekliyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek ve Meclis üyelerimizden katkı istiyoruz" dedi.

Transfer yasağı sorunu
En büyük sorunlarının transfer yasağı olduğunu söyleyen Başkan Yiğiner, "Acilen 10 milyon liraya ihtiyacımız var. Bu destek kararının bu hafta çıkmasını bekliyoruz. TFF 1. Lig çok maliyetli bir lig. Plan ve programımızı ciddi yapmalıyız. Biz geçen yılki kadromuzda yer alan tüm oyuncularımızla anlaştık. Bu gayet sevindirici bir durum. Bu yeterli mi elbette değil. Hala teknik adamımızı belirleyemedik ise bunun ana sebebi transfer yasağının kalkıp, kalkmayacağının netleşmesmeidir. Bu ligde görev yapan teknik adamlar bunun hesabını yapıyor. Yeni sezon hazırlıklarının başlaması için sayılı günler kaldı. Bizim bu şartlarda en büyük beklentimiz Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bu haftaki toplantısında destek kararının çıkması. Başta Melih Gökçek Başkanımız olmak üzere, tüm Meclis üyelerinin desteğini bekliyoruz. Ankaragücü'nün ödüllendirilmesini beklemek hakkımız diye düşünüyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi