Ankaragücü camiasının büyük ve yardımlaşmayı seven bir camia olduğunu belirten Başkan Mehmet Yiğiner "Ankaragücü sevdalısı bir kardeşimizin kızı Ecrinnaz’ın ameliyat olması gerekiyor. Şükürler olsun Ankaragücü taraftarları, camiası, Ankara halkı hem de rakip olduğumuz camialar bu kardeşimizin kızı için seferber oldular. Bu bizi çok duygulandırdı. Emin olun öğrendikten sonra şahsım adına çok duygulandım. Sporun kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma olduğunu bu vaka bize tekrar göstermiş oldu. Biz Ankaragücü camiası olarak kardeşimizin yanında olduğumuzu buradan bir kez daha söyleyelim. Biz camia olarak, gerek yöneticilerimiz gerek futbol takımımız gerek taraftarlarımız Ecrinnaz kızımızı yalnız bırakmayacağız. Bugün itibariyle Ecrinnaz’ın ameliyatı için gereken yeterli miktar toplandı ve hesap kapatıldı. Ancak biz Ankaragücü olarak bu hafta karşılaşacağımız Ümraniyespor maçının bilet gelirini Aydın ailesine bağışlayacağız. Bundan sonra Ecrinnaz Ankaragücü’nün evladıdır. Ecrinnaz kızımızın eğitim ve diğer masraflarını da üstleniyoruz. Bu birlik beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma seferberliği mutluluk verici bir durum. Demek ki geçmişten gelen geleneğimiz devam ediyor ve ihtiyaç sahibi için camialar birleşiyor. Ben Ecrinnaz kızımıza Allah’tan şifa diliyorum. Ecrinnaz için her şeyi yapacağımıza söz veriyoruz. Ecrinnaz’ın arkasında koskoca Ankaragücü camiası var" ifadelerini kullandı.

Mehmet Yiğiner’den sonra takım kaptanı Sedat Ağçay, futbolculardan Erdem Özgenç, İlhan Parlak ve Enes Kubat, takım adına Ecrinnaz’ın babası Metin Aydın’a acil şifalar dileyerek, Ecrinnaz’ın tekrar sağlığına kavuşması için ellerinden gelen desteği vereceklerini söylediler.

Başkan Mehmet Yiğiner, Ecrinnaz’ı ve Aydın ailesini hafta sonu oynanacak olan Ümraniyespor maçına davet ederken, Ecrinnaz’a futbolcuların imzaladığı formamızı hediye etti.

Kızı için olunun seferberlikten ötürü çok şaşkın ve mutlu olduğunu ifade eden Ecrinnaz Aydın’ın babası Metin Aydın "Öncelikle Sayın Başkanımız Mehmet Yiğiner’e çok teşekkür ediyorum. Ben 25 yıldır Ankaragücü tribünlerinde yerimi alıyorum. Ancak böylesine büyük bir desteğin geleceğini hiç düşünmüyordum. Büyük mutluluk duyuyorum. Kızım için yardımda bulunan bütün tribünlerdeki insanlara çok teşekkür ediyorum İnşallah Ecrinnaz sizlerin desteği sayesinde kurtulacak" dedi.

Editör: Haber Merkezi