Zoroğlu, İnegöl Spor Salonu'ndaki antrenman sırasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Beşiktaş'ı 3-0 yendiklerini anımsatarak, sırasıyla Fenerbahçe ve Galatasaray ile karşılaşacaklarını belirtti.

Zoroğlu, sakatlıklara rağmen Beşiktaş'ı yendiklerini ifade ederek, "Üç büyüklerle arka arkaya maç yapıyoruz. Beşiktaş maçına sıkıntılı hazırlandık. Sakatlarımız çoktu. 2 oyuncumuz ameliyat edildi. Bir oyuncumuzu tamamen sezon sonuna kadar kaybettik. Beşiktaş karşısında Bahov'dan hiç yararlanamadık.

Liberomuz Beytullah, sakatlığından dolayı oynayamadı. Gökhan da sakattı. Aslında zor bir maçtı ama iyi oynadık ve güzel bir galibiyet aldık. Beşiktaş'tan 3 puan alarak döndüğümüz için çok mutluyuz." diye konuştu. 

Hafta sonu ağırlayacakları Fenerbahçe karşısında galip gelmek istediklerini vurgulayan Zoroğlu, şöyle devam etti "Şimdi önümüzde Fenerbahçe maçı var. Fenerbahçe karşılaşmasına daha az sorunla hazırlanıyoruz. Bahov takıma yavaş yavaş katıldı. Oynamaya hazır. İnşallah bu hafta oynayacak.

Zor maç ama hedefimiz güzel oyunla galibiyet. Ligde kolay maç yok. Bundan sonra gücümüzü ligde gösterdiğimize inanıyorum. Galip gelirsek hem takımımızı hem İnegöl'ü mutlu edeceğimize inanıyorum. Bütün İnegöl'deki seyircileri bu güzel maça davet ediyorum. Gelirlerse bizi mutlu ederler." 
Editör: Haber Merkezi