Sosyal Medya'da Volkan Şen‘in Bursaspor‘a transfer olduğu iddialarına Yeşil-Beyazlı kulüp net bir şekilde “Volkan Şen ile ilgili Bursaspor Kulübü ve Samet Aybaba’nın tavrı ilk günkü gibi negatif. Kesinlikle gündemde yok, ve gündemimize bile gelemez” denilerek bu iddiaların gerçek olmadığı ifade edildi.

Volkan Şen'den Fenerbahçe'ye 687 bin Euro 

Geçen sezon sonunda Fenerbahçe yönetimi Volkan Şen’e, ''500 bin euro getir istediğin yere git'' demişti... Trabzonspor’un kapısını çalan milli oyuncu, “F.Bahçe beni serbest bıraktı” diyerek bordo-mavili ekibe imza atmıştı.

Trabzonspor yönetimi ise Volkan’a imzalattırdığı sözleşmeye, ''bedelsiz olarak sözleşme imzalıyoruz… ilerleyen dönemde eski kulübü (Fenerbahçe) ile ihtilaf çıkması durumunda sorumluluk futbolcuya aittir'' şeklinde bir madde koydurtmuş, bunu da Volkan’a imzalattırmıştı.

İmza sonrasında Fenerbahçe yönetimi Trabzonspor’la temas kurarak, 500 bin Euro isteyince, bordo-mavililer sözleşmeyi göstererek, ''muhatabınız Volkan Şen’dir” dedi. Bunun üzerine Fenerbahçe de Volkan’ı UÇK’ya şikayet etti.

Sarı-lacivertli yönetim faizleriyle beraber Volkan’dan 687 bin Euro istiyor. UÇK’nın Fenerbahçe lehine karar vereceği ve gelecek bu rakamın Ali Koç yönetimi için can suyu olacağı belirtildi. Volkan’ın kesilecek cezayı da cebinden ödemek zorunda kalacağı gelen bilgiler arasında.

Editör: Haber Merkezi