İsmail Kartal, sarı-lacivertli ekibin TFF 1. Lig'in 16. haftasında sahasında Grandmedical Manisaspor'u 3-0 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmaya kazanmak için çıktıklarını söyledi.

Maçın ilk yarısının başkent temsilcisinin kontrolünde geçtiğini belirten Kartal, "İlk yarı 1 tane de gol attık. İkinci yarı için sakin çok fazla risk almadan oynayalım dedim. İkinci yarının başındaki golden sonra sakatlıklar vardı değişiklikler yaptık. Skorun rahatlığıyla pozisyon verdik ama maçı 3-0 kazanmasını bildik. Camiamıza muhteşem taraftarımıza armağan ediyorum." dedi.

Sezon başından bu yana futbolcu, taraftar, yönetim ve personelin elinden geleni yaptığına dikkati çeken Kartal, "Peşinatların daha yarısı verildi. Maç başları, maaşlar hatta prim alacakları duruyor. Bu takıma kim destek verecekse bir an evvel yapmalı. Bundan sonra başkentin büyükleri bu takıma sahip çıkmalı. Bu insanların da aileleri var. Haftaya maçtan sonra herkes evine gidecek. Ben ikinci yarı için bu takımı nasıl motive edebilirim." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi