Ziyarette konuşan İnegölspor Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, "Yönetim kurulu olarak sezon başından beri yapmış olduğumuz ziyaretler kapsamında bugünde İnegöl'de faaliyet gösteren ve İnegöl'ün değerli markalarından Baleno Orman Ürünleri firmasını ziyaret etmiş bulunmaktayız. Sağ olsunlar kendileri kulübümüze reklam desteğinde bulundular. Burak kardeşimiz zaten 2 sezon boyunca kulübümüzde yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştu. Kendisi kulübümüzün desteklerle ayakta durduğunu en iyi bilen insanlardan birisi.

Buradan bir kez daha belirtmek istiyorum. İlçe halkımızın hem maddi hem de manevi desteğine ihtiyacımız var. Sağ olsunlar her gittiğimiz noktada elimiz boş dönmedik ama yinede desteğe ihtiyacımızın olduğunu belirtmek istiyorum. Biz her noktaya ulaşamıyoruz. Sanayici iş adamlarımızın desteklerine ihtiyacımızın olduğu özellikle bilinmesi lazım. Hep beraber taşın altına elimizi koyarsak bizim yükümüzde azalmış olur" dedi.

Baleno Orman Ürünleri sahiplerinden eski yönetim kurulu üyesi Burak Şimşek ise "Ziyaretlerinden dolayı kulüp başkanımız Timur Erezsarı ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Başkanımızın da dediği gibi 2 sezon kulüpte yönetim kurulu üyeliği yaptım. İnegölspor'un desteklerle ayakta durduğunu en iyi bilen insanlardan biriyim. 2 sezon boyunca bizde deyimi yerindeyse kapı kapı dolaşarak destek topluyorduk. Tabi yönetim kurulu üyeliği yaptım diye görevim bitmedi. Baleno Orman Ürünleri olarak, kulübümüzün yüküne ortak olmak istedik ve reklam desteğinde bulunduk. İnşallah takımımız sezon sonu bir üst lige çıkar."

Konuşmaların ardından kulüp başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz Baleno Orman Ürünleri firma sahipleri Lütfi ile Burak Şimşek'e takım formamızı hediye etti.

Editör: Haber Merkezi