İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel, 16 Temmuz Cumartesi ile 17 Temmuz Pazar günleri kulüp tesislerimizde yapılacak olan seçmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Döngel, şunları söyledi, "İnegölsporumuzun A takım ve altyapısına yetenekli futbolcuları kazandırılmak üzere Cumartesi günü kulüp tesislerimizde 17.00 ile 19.00 saatleri arasında futbolcu seçmeleri yapılacaktır. Yetenekli oyuncular gerek A takım gerekse de altyapımıza kazandırılacak. Ben ilçemizdeki amatör takım yöneticileri ve teknik heyetlerini de seçmelerimizi takip etmeye davet ediyorum.

Seçmelere çok sayıda genç katılacağı için amatör takımlarımızda kendi takımlarına burada oyuncu bakabilirler. Böylelikle hem sporcu arkadaşlarımız hem de amatör takımlarımızın faydalanabileceği bir seçme olur. İnşallah hem bizim hem amatör takımlarımız hem de genç arkadaşlarımız için faydalı bir gün olur. Şimdiden seçmelere katılacak olan sporcularımıza başarılar diliyorum."

İnegölspor Sportif Direktörü İsmail Güldüren konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"16 Temmuz Cumartesi ile 17 Temmuz Pazar günlerinde seçme yapacağız. Herkes eşyalarıyla beraber 15.30'da kulüp tesislerinde hazır olsun. 17.00-18.00 ile 18.00-19.00 saatleri arasında yarımşar saatte 2 tane maç yaptıracağız. 1. günü beğenilen arkadaşlara Pazar günü tekrar bakacağız. Pazar günüde yapacağımız maçların ardından İnegölspor'un altyapısına ve profesyonel takıma yararlı olabilecek oyuncuların kulübe ne zaman geleceklerini kendilerine ileteceğiz. 

Editör: Haber Merkezi