Gazete Bursa'dan Adnan Alp'in haberine göre; Hasan Parlakay’ın adına 2015 yılında bu yana Bursa’nın en gözde bölgesi Nilüfer Balat, Çağlayan, İhsaniye vs. bölgelerinde on binlerce metrekare kupon arazi ve arsaların yanı sıra onlarca daire edindiği iddiası Bursaspor gündemine bomba gibi düştü. Diğer iddia ise Parlakay’ın bu serveti habersiz yapamayacağı ve başkan Ay’ın gizli kasası olduğu yönünde!

Başkan Ali Ay’ın sağ kolu olarak bilinen muhasebecisi Hasan Parlakay hakkında adı sürekli olarak çıkan Bursaspor üzerinden menfaat sağladığı iddiaları ayyuka çıkmıştı. Bu konuda şimdiye kadar hiçbir açıklamaya yapamayan Hasan Parlakay hakkında ortaya konulan son iddia yenir yutulur cinsten değil. Bütün bu dedikodulara rağmen bugüne kadar muhasebecisi Hasan Parlakay’ı gerek kendi yönetimlerine karşı gerekse basında çıkan haberlere rağmen sürekli koruyan ve laf söyletmeyen başkan Ali Ay’da bu iddia ile birlikte töhmet altına girdi.

BURSASPOR’DAN SONRA SERVETİ MÜTHİŞ ARTTI!

Ali Ay’ın Bursaspor’a başkan olmasına kadar başkanın İlay Tekstil fabrikasında muhasebeci olarak çalışan Hasan Parlakay, iddiaya göre Bursaspor’da göreve başladığı 2015 yılından bu yana kayıtlı gayrimenkul servetinde müthiş arttı. Transferlerde hakkında çıkan her türlü menfaat sağladığı dedikoduları bu iddia ile cevap mı buluyor!

MAAŞ İLE BU SERVET NASIL OLDU?

2015 yılından önce başkan Ali Ay’ın fabrikasında normal bir ücretli olarak çalışırken 2015 yılından sonra Bursa’nın özellikle yeni imara açılan Nilüfer bölgesinde Balat, Çağlayan, İhsaniye gibi bölgelerinde 30’dan fazla gayrimenkul edindiği iddiası, bu servetin kaynağının nereden geldiği konusunda akla sadece Bursaspor’da ki pozisyonunu akla getiriyor. Nilüfer bölgesinde özellikle kupon arazi ve daire olarak böyle bir serveti edindiği iddiası konusunda Hasan Paralakay’ın ne diyebileceği merak ediliyor!

ALİ AY İLE ORTAKLARMI?

Diğer bir iddia ise daha ürkütücü, bahsi geçen 30’dan fazla gayri menkulun içinde on binlerce metrekare tarla ve arsanın yanı sıra onlarca dairenin oluşu Hasan Parlakay’ın böyle bir serveti habersiz yapamayacağı ve başkan Ali Ay ile ortak olabileceği iddia edildi. Her ne kadar bu konuda somut bir iddia ortaya atılmamasına rağmen Hasan Parlakay’ın 2015 yılından bu yana gayrimenkul servetinin müthiş arttığı kayıtlardan anlaşılacaktır.

BUHARLAŞAN MİLYON EUROLAR!

Daha önce yerel basında sadece gazeteniz Gazete Bursa’nın başkan Ali Ay ve muhasebecisi Hasan Parlakay’ın Paul Le Guen transferinde Bursaspor’un 300 bin Euro’sunun buharlaştığı şeklindeki haberi karşısında arkadaşımız Adnan Alp’i yalancılık ve iftiracılık ile suçlayarak kendisine tesisleri kapatmıştı. Yaptığımız haber bugüne kadar başkan Ali Ay ve Hasan Parlakay döneminde yapılan 40 civarı transferden sadece bir tanesiydi! Diğerlerinde neler olduğu konusunda kamuoyuna herhangi bir bilgi çıkmamıştı.

YALAN İSE İSPAT EDİN!

Hasan Parlakay hakkında ortaya konulan bu iddialar karşısında başkan Ali Ay’ın nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu, aslında iddiaların merkezinde olan başkan Ali Ay’ın yine Hasan Parlakay’ı koruyup kollayacağı merak konusu. İddiaların aksine eğer Hasan Parlakay’ın bu serveti hangi yolla edindiğini açıklaması bekleniyor. Eğer iddialar tamamen ret ediyorlarsa doğal olarak bu haber nedeniyle daha kullanamadıkları adli yollara başvurma haklarını kullanıp kullanmayacağını Bursaspor camiası merak ediyor.

Haber: Adnan Alp (Gazete Bursa)

Editör: Haber Merkezi