Hamza Hamzaoğlu maçın ardından şu açıklamayı yaptı "Konuşsak o kadar çok şey var ki ! Artık bu saatten sonra konuşmanın bir anlamı yok. Maç bitti sonuçta. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Maçların büyük bölümünde 10 kişi oynuyorlar. Büyük özveri gösteriyorlar.

Antep iyi takımdı. Zor mücadele olacağını biliyorduk. İlk 25 dakika baskılı olacaklarını bekliyorduk. Erdem girdi etkili oldu ama onun atılması bizi oldukça eksik bıraktı. Hem sayı olarak hem de oyun anlayışında kolumuzu kanadımızı kırdı. Sonra biz de pozisyonu izledik üzüldük şimdi”

Genç defans oyuncumuz Ertuğrul Ersoy maçın ardından yaptığı açıklamada galibiyet serisini devam ettiremedikleri için üzgün olduklarını söyledi. Ertuğrul şu açıklamayı yaptı "Burada kazanmak istiyorduk. Güzel bir galibiyet serisiyle buraya gelmiştik. İstediğimiz gibi olmadı.

Sıkıntılar pozisyonlar oldu maç içinde. Haftaya toparlanıp Bursaspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Maç içinde adalelerimin ikisinde de çekme oldu.  O şekilde devam etseydim hem kendim hem de takım için sıkıntı oluşabilirdi. Hocama söyledim ve oyundan çıktım. ” 

Editör: Haber Merkezi