Hamzaoğlu, takımının antrenmanı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor'daki geleceği konusunda, "Başkanla daha görüşmedik. Bu akşam bir araya geleceğiz. Konuşup, değerlendireceğiz. Henüz 3 haftamız var. Önemli olan 3 haftayı en iyi şekilde kapatmak. Önümüzde 9 puan var. Önümüzdeki yılın planlamasıyla ilgili daha önce de görüşüyorduk. Bu ara yoğunlaşacağız. Gündem maddesi bu oldu. Biraz daha hızlanacağız. Görüşüp yol haritası çizeceğiz. Ben devam etmeyi istiyorum. Gelirken ayrılmak için gelmedim. Önemli olan beraber yürüyebilmek. Görüşmeleri yaptıktan sonra netleşecek. Ben de devam etmek istiyorum." diye konuştu.

Hamzaoğlu, ön görüşme yapılan Merter ile ilgili soruya ise Redwin "Benim eski öğrencim. Çok düzgün, katkı sağlayacağına inandığım bir oyuncu. Ön görüşme yapıldı. Kendisi inşallah imzayı atıp takıma katkı sağlayacaktır." yanıtını verdi. Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay'ın ücretinde yüzde 30'luk bir indirim istediğinin anımsatılması üzerine Hamzaoğlu, şunları söyledi:

"Başkan böyle bir talepte bulundu. Ben de, 'Başkan düşünelim, önümüzü görelim' dedim. 2 maç kaybettik şapka tersine döndü. Çarşıda 'Hamza Hoca kalsın mı, gitsin mi?' diye anketler yapıldığını gördüm. Halkın desteği beni mutlu etti. Bir kesim var ki biz buradaysak birileri burada değildir ve rahatsızlardır. Bizim gitmemiz için çaba gösterecekler. Mutlu olamayacağımı hissettim anda kendime ve kulübe zarar vermek istemem. Bu ayrılık mesajı değil. Şükürler olsun mutluyuz."

Hamzaoğlu, önceliğinin kendi geleceği olmadığını, kalan 3 haftayı en iyi şekilde tamamlamak istediğini dile getirdi. Ligin 32. haftasında Osmanlıspor ile yapacakları maça da değinen Hamzaoğlu. "İyi bir takıma karşı oynayacağız. Savunmayı iyi yapıyorlar. Kontraya iyi çıkıyorlar. Zaaflarından faydalanmaya çalışacağız. Biz de iyi bir takımız. İnşallah bu maçtan da iyi bir oyun, iyi bir sonuçla döneriz." ifadelerini kullandı.
Editör: Haber Merkezi