Geçtiğimiz sezonun başında Galatasaray, Bursaspor'dan Serdar Aziz'i 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ve bunun yanında Bilal Kısa, Sercan Yıldırım ve Furkan Özçal'ı yeşil beyazlı ekibe vererek renklerine bağlamıştı.

Bu anlaşma o dönemlerde Bursaspor camiasını tatmin etmesine karşın, 3 oyuncuda tam anlamıyla hayal yaşattı. Geçtiğimiz sezon lig ve kupada yalnızca 16 maçta görev alan Bilal Kısa, büyük eleştirler aldı. Bu sezon ise yalnızca 2 maçta süre alan 34 yaşında oyuncu, gol ile asist kaydedemedi. Geçtiğimiz gün alt adalesindeki sakatlığı tekrarlayan Bilal Kısa'nın 6 hafta daha takımdan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Furkan hiç oynamadı
Sercan Yıldırım da bekleneni veremeyen diğer isim oldu. 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon 2 kez sakatlık yaşarken lig ve kupada bu sezon hiçbir maçta forma giymedi. Geçtiğimiz sezon da toplamda forma giydiği 29 maçta sadece 3 gol ve 1 asist kaydeden Sercan, uzun bir süre daha sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalacak. Furkan Özçal ise, formaya en uzak kalan isim oldu. Geçen sezon da sakatlığı nedeniyle tüm sezonu kaçıran Furkan, son olarak ligde Kayserispor formasıyla Galatasaray'a karşı 19 Mayıs 2016'da oynanan maçta forma giymişti.

Editör: Haber Merkezi