Spor Toto Süper Lig'in 8'nci haftasında sahasında ağırladığı MKE Ankaragücü'nü tek golle geçen Bursaspor'da galibiyet kadar önemli olan unsur da kadroda genç isimlerin yer almasıydı.

Genç isimlere şans vermesiyle tanınan Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, kardeş önünde Ertuğrul Ersoy, Okan Kocuk, Burak Kapacak ve Ramazan Keskin'e şans verdi. Yedek kulübesinde ise Muhammed Şengezer, Ataberk Dadakdeniz, M. Emin Sarıkaya, Furkan Emre Ünver, Çağatay Yılmaz ve Ali Akman oturdu.

Bursaspor Başkanı Ali Ay da takımda yabancı oyuncu sayısını azaltacağını vurgulamış, Vakıfköy'den çıkacak isimlerin Yeşil Beyazlı forma altında mücadele edeceğini söylemişti.

Bursaspor forması altında Ankaragücü'ne karşı oynayan Ramazan Keskin, Süper Lig'deki ilk asistine imza atarken, takım arkadaşları da golün sevincini genç oyuncuyla paylaştı.  Ankaragücü maçının bitiş düdüğünün ardından ise bütün alt yapı oyuncularının Ramazan Keskin'in yanına giderek galibiyeti kutlaması en güzel fotoğraflar arasında yerini aldı.

Editör: Haber Merkezi