Fenerbahçe Feyenoord UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2. hafta karşılaşmasında temsilcimiz, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Hollanda ekibini ağırlayacak. 1 puanla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'nin rakibi Feyenoord 3 puanla 1. sırada yer alıyor.

Bu akşam saat 22:05'te başlayacak Fenerbahçe Feyenoord maçını canlı izlemek için, ''TRT 1 CANLI İZLE'' linkine tıklayarak izleyebilsiniz...

Avrupa Ligi ilk karşılaşmasında A grubunun en zayıf ekibi Zorya karşısında beraberliği son saniyede Kjaer'in attığı golle kurtaran Fenerbahçe, Manchester United'ı deviren ve Lig'deEredivise'de 7'de 7 yapan Feyenoord karşısında zafere ulaşabilecekmi.

Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları maçtan bir puan almalarının iyi olacağını ancak galibiyetin kendilerini daha fazla mutlu edeceğini söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat "Kazanmak mecburiyetindeyiz, eğer kazanamazsak işler bizim için çok zorlaşır" dedi.

Sarı lacivertliler dün, Feyenoord maçının hazırlıklarını tamamlaydıktan sonra, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Fenerbahçe Fenenoord maçı izle, TRT 1 canlı yayın, TRT 1 izlemek için tıklayın...

 

Editör: Haber Merkezi