Getafe, İspanya La Liga'nın 12'nci hafta mücadelesinde Espanyol'u konuk etti. Mücadeleye A Milli Futbol Takımı'nda da forma giyen Enes Ünal damga vurdu. Golcü oyuncu kritik karşılaşmanın yıldızı oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Getafe oldu. Akurugu'nun asistinde düzgün bir vuruş yapan milli futbolcumuz, 31'inci dakikada takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

ENES'TEN HARİKA GOL

Mücadelenin ikinci yarısında Getafe adına bir kez daha Enes Ünal gol attı. 24 yaşındaki santrafor defanstan seken topta ceza sahasında röveşata vuruş yaparak skoru 2-1'e getirdi.

77'DE KENARA GELDİ

Karşılaşmada dakikalar 77'yi gösterdiğinde Getafe Teknik Direktörü Quique Sanchez Flores oyuna hamle yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı milli futbolcumuz Enes Ünal'ın yerine Jaime Mata'yı sahaya sürd

SON 2 MAÇTA 3 GOL

Öte yandan A Milli Takım'da da forma giyen Enes Ünal, La Liga'da oynadığı son 2 maçta 3'üncü golünü kaydetti. Tecrübeli futbolcu geçtiğimiz hafta oynanan Granada maçında da takımının tek golünü atmıştı.

İSPANYOLLAR RONALDINHO'NUN GOLÜNE BENZETTİ

Enes'in röveşata ile Espanyol'a karşı attığı ilk gol, İspanyol basınında Ronaldinho'nun Barcelona formasıyla 25 Kasım 2006'da Nou Camp'ta attığı ve kariyerinin en iyi golü olarak gösterilen gole benzetildi.

GETAFE'YE HAYAT VERDİ

İspanyol basını, Enes'in Getafe'nin ligde kalma mücadelesinde en önemli silahı olduğunu yazarak, "Enes, Getafe'ye hayat verdi." ifadesini başlıklarında kullandı. Puanını 6'ya yükselten Getafe son sırada kalmaya devam ederken Espanyol ise 14 puanla 11. sırada yer aldı.

Editör: Haber Merkezi