Bursaspor'da önümüzdeki sezon için transfer çalışmaları devam ediyor. Akhisar Belediyespor'dan 31 yaşındaki ön libero Merter Yüce ile 2+1 yıllık ön anlaşma yapan yeşil beyazlılar, sözleşmesini bitecek isimler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda Timsah'ın hedefindeki ilk isim eski yıldızı Eren Albayrak. Çaykur Rizespor'la sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli kanat oyuncusunun yuvaya dönmesi için yoğun bir uğraş veriliyor.
 
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ısrarla transferini istediği Eren Albayrak için şartları zorlayan yeşil beyazlı yönetimin, oyuncunun ailesiyle de iltibata geçtiği öğrenildi. Bursaspor'un alt yapısından yetişen ve bu sezon Çaykur Rizespor'la oldukça başarılı bir dönem geçiren tecrübeli futbolcu transferinde adeta gözdesi olmuş durumda.

Birçok takımın transfer listesinde olan Eren'in şimdilik Bursaspor yönetimine net bir cevap vermediği belirtildi. Bu sezon 21 lig maçında forma giyen ve 8 asist yapan Eren Albayrak, Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra Trabzonspor, Orduspor ve Çaykur Rizespor formaları giydi.

O dönem Teknik Direktör Klasbahis Ertuğrul Sağlam'ın kendilerine şans vermediğini gerekçe göstererek yeşil beyazlı takımla bağlarını koparan deneyimli kramponun ismi son günlerde Fenerbahçe ile de anılmaya başladı. Eren, 1 kez A Milli Takım forması giydi.
Editör: Haber Merkezi