Altınordu yaptığı paylaşımda "Sakaryaspor forması giyen orta saha oyuncusu Emirhan Aydoğan'ı sezon sonuna kadar kadromumuza kattık. Futbolcumuza hoş geldin diyor, kırmızı-lacivertli forma altında başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Emirhan, transferiyle ilgili şu paylaşımda bulundu: “Merhabalar Türkiye’nin Altınordu’su. Sahaları, tesisi ve çalışma imkanlarını görünce ne kadar doğru bir kulübe geldiğimi daha iyi anladım. Umuyorum çok çalışarak, çok başarılı günler yaşayacağız. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum.”

Kırmızı-lacivertli takım, Emirhan Aydoğan, ile birlikte Erdem Gökçe, Selim Ay ve Metehan Mimaroğlu ile sezon sonuna kadar, Ali Özgün ile ise 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Bu toprakların çocuklarına olan inancımızla sezonun ikinci yarısında takımımıza yeni katılan oyuncularımızla başarılı olacağız. Yeni oyuncularımızdan bazıları takımımızdaki genç futbolcularımıza ağabeylik yapacak. Genç futbolcularımız onların tecrübelerinden çok şey öğrenecek. Sezonu en iyi şekilde tamamlayacağız" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi