Tunahan Akdoğan ile yöneticilerin futbolcular ile hafta içersinde bir araya gelip böyle bir gerçeğin yaşanmasında yer almamaları için kendilerini uyaracağı belirtildi.

Ligin ilk yarısını aldığı 27 puan ile 7'nci sırada tamamlayan Bursaspor, sezonun tamamlanmasına bir hafta kala küme düşmemek için mücadele veriyor. Bursasporda Başkan Ali Ay, yeni sezon için kadroyu Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlunun istediğine göre maliyeti düşük oyuncuları alarak kurdu, maliyeti yüksek olan oyuncular ile yollarını ayırdı.

Yönetim, ilk yarıyı üst sıralarda tamamlaması nedeniyle ara transfer döneminde takıma ihtiyaç duyulan stoper, orta alan ve santrfor almadı. Bursaspor ikinci yarıda oynadığı 17 karşılaşmada sadece Kardemir Karabükspor ile Gaziantepspor'u yenerken Fenerbahçe ile Osmanlıspor ile berabere kaldı. Böylece yeşil beyazlı ekip sezonun son haftasında küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Düştüğü yılda Rizespor ile çekişmişti

Bursaspor, ligde ilk kez düştüğü 2003-2004 Sezonunda,Çaykur Rizespor ile çekişmişti. Karadeniz ekibi son maçında kendi sahasında Beşiktaşı 1-0 yenerek ligde kalırken, ÿsiyah beyazlı kulübün bu karşılaşmada Sergen Yalçın'ı oynatmaması her iki kulüp arasında halen devam eden gerginliğe yol açmıştı.

Kader maçı Cumartesi günü
2016-2017 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 34. hafta programı açıklandı. Bursaspor'un kader maçı olacak olacak olan mücadelenin günü ve saati belli oldu. Bursaspor'un sezonun son maçında 3 Haziran 2017 Cumartesi günü saat 17:00'da Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi