İbrahim Yazıcı Tesislerinde gerçekleşen törene Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursa Eski Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ve İmos Başkanı Okan Güler Katıldı.

"Bursaspor, Bursa'nın Markasıdır"

Ali Ay: "Yeni transfer ardından bize sponsor olan İnegöl Mobilyası Başkanlarına çok teşekkür ediyorum. Sponsorumuz, Goldsit 1963 Tribünü'nün mobilyalarını karşılıyor. Bu tür desteklerin çoğalması gerkiyor çünkü Bursaspor, Bursa'nın markasıdır. Umarım bundan sonra da güzel gelişmeler olur."

"Bursaspor'a Destek Olan Herkese Teşekkür Ediyorum"

Hüseyin Şahin: "Bursasporumuzun yeni stadyumu için bir araya gelen Başkanlarımıza teşekkür ediyorum.Yeni sezonda yeni mobilyalar kombine alan taraftarlarımıza hizmet edecek. Bursaspor Türk sporunun markasıdır. Biz ayrıcalıklı bir takımız ve ekonomik anlamda Bursaspor'a destek olan herkese teşekkür ediyorum."

"Bursasporumuza Destek Vermekten Mutluyuz"

Yavuz Uğurdağ: "Sponsorluk süreci 7,8 aydır devam eden bir süreç ve Vekilimiz öncülüğünde Bursaspor ile irtibata geçtik. Tribünümüzün mobilyalarını ve dekorasyonu bize ait olacak. Bursasporumuza destek vermekten mutluyuz. Yeni sezonla birlikte 1963 Tribünümüz yeni mobilyalarıyla buluşmuş olacak. Bu buluşmaya eşlik eden Vekilimiz Hüseyin Şahin'e, Ali Başkanıma ve bu konuyla alakılı olarak çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum."

"Bursaspor'un Başarısına Katkı Sağlamaktan Gurur Duyuyoruz"

Okan Güler: "İnegöl Mobilyacılar Derneği olarak 1963 Tribünümüzün yenilenmesi için bir anlaşma sağladık. Destek olmaktan çok mutluyuz. Bursaspor bizim gurumuz ve şampiyon takımımızdır. Bursaspor'un başarısına katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Yeni tribünümüz en kısa zamanda taraftarlarımıza hizmet edecek."

Editör: Haber Merkezi