Bursaspor'un sezon başında Portekiz kulübü Rio Ave'den satış opsiyonlu kiralık olarak renklerine bağladığı Yonathan Del Valle, kısa zamanda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Geçen sezon ciddi sıkıntı yaşanan kanatlara hareketlilik getiren ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun bankolarından biri olan Venezuellalı futbolcu, camianın ve taraftarın da takdirini kazandı.

KAFASI RAHATLATILACAK
Bursaspor yönetiminin ise 26 yaşındaki kanat oyuncusunun satış opsiyonunu devre arasında kullanmayı düşündüğü öğrenildi. Bilindiği gibi Venezuellalı futbolcunun satış opsiyon rakamı 500 bin Euro olarak belirlenmişti. Portekiz kulübünden 225 bin Euro'ya kiralanan tecrübeli futbolcunun bu sayede kafasını tamamen rahatlatmak isteyen Ali Ay yönetiminin, ara transfer döneminin başlamasına yakın Rio Ave kulübüyle görüşmelere start vereceği öğrenildi. 

PAŞA'DA DA KİRALIKTI
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'da Del Valle için olumlu görüş belirtirken, yeşil beyazlı yönetimin kısa zaman içersinde Venezuellalı futbolcu ve menajeriyle de biraraya gelmesi bekleniyor. Takım içersinde de sevilen isimlerden biri olan ve arkadaşlarıyla da uyumu oldukça iyi gözüken Yonathan Del Valle, geçen sezon da Kasımpaşaspor'da kiralık olarak forma giymişti. İstanbul temsilcisi tecrübeli futbolcunun satış opsiyonunu kullanmamış ve Bursaspor araya girerek bu transfere gerçekleştirmişti.

Editör: Haber Merkezi