Bosna Hersek 1. Futbol Ligi'nin 26. haftasında Saraybosna ile Zeljeznicar'ın karşı karşıya geldiği derbiyi Asim Ferhatovic-Hase Stadı'nda takip eden Korkmaz, AA muhabirine, yeşil-beyazlıların Bosna Hersek'teki planlarına dair değerlendirmede bulundu. Korkmaz, futbolda gelişimini sürdüren bir ülke olduğunu belirttiği Bosna Hersek'in Avrupa'nın üst düzey liglerine oyuncu ihraç etmesinin takdir edilecek bir başarı olduğunu kaydetti.

Bosna Hersekli eski milli futbolcu Elvir Balic'in üç sezon formasını giydiği Bursaspor'da önemli başarılar elde ettiğini anımsatan Korkmaz, "Bosna Hersek'te çok hırslı ve başarılı olmak isteyen büyük yeteneklerin olduğunu düşünüyorum. Bu oyuncuları değerlendirmek istiyoruz." dedi.

Korkmaz, yeşil-beyazlı takımın oyuncu profilinin daha çok futbol yaşantısına yeni başlamış, yıldız olabilecek potansiyele sahip isimler olduğunu vurgulayarak, "Bosna Hersek'teki altyapılardan oyuncu değiş tokuşu olabilir. Burada gerçekten iyi oynayan oyuncular var." diye konuştu. Türkiye'de farklı takımlarda forma giyen Bosna Hersekli futbolcuların iyi performansları olduğunu kaydeden Korkmaz, bu Netspor futbolcuların artması temennisinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi