Özlüce Tesislerine 500 üyesiyle çıkarma yapan Türk Metal Sendikası, Bursaspor’un kuruluşunun 53.yıl dönümü nedeniyle Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri , Ali Ademoğlu, Yüksel Çolak, Ali Turan, Osman Dinsever ve Fatih Pulat ile birlikte pasta kesti.

Ali Ay yaptığı konuşmada bu kadar güzel bir kalabalıkla karşılaşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Ali Ay sendika üyelerine hitaben yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; "Sizlerin bu şekilde bizleri ziyaret etmeniz korkunç derecede mutlu etti. Bursasporluluk ruhu, birlik ve beraberlikle Bursaspor’un sırtı yere gelmez. Yarın Divan Kurulu’nda da konuşacağım ancak kötü tabloya rağmen hiçbir zaman umutsuz olmadık. Evelallah bu sorunlarının üstesinden de geleceğiz.  Bugün biliyorsunuz 53.kuruluş yıl dönümümüz. İnşallah Bursaspor nice 53 yılları görecektir. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mesut Gezer ise yaptığı açıklamada Bursaspor’a emekçilerin sahip çıktığı kadar sanayicilerinin de sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Gezer, Bursa şehrinin birçok konuda şampiyonluğu olduğunu belirttiği konuşmasında, “ Bugün Bursaspor’umuzun kuruluşunun 53.yıldönümü.

Bursaspor’umuzu bugüne kadar getiren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bursaspor’a, emekçilerin sahip çıktığı kadar sanayicilerinin de sahip çıkmasını bekliyoruz.  Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Çalışanlarımıza da en yakın zamanda bir sürprizimiz olacak. En büyük Bursaspor diyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi